Tankstation reinigen

Tankstations reinigen is een vak apart. Daarom moet u dit altijd laten doen door een specialist. De vakkundige medewerkers van Zofris hebben de nodige kennis en kunde om tankstations goed te kunnen reinigen. Hierbij moet namelijk met een aantal belangrijke dingen rekening gehouden worden. Wij zijn een specialist in industriële reinigingen en u kunt dus vertrouwen op een erg schoon eindresultaat, geheel naar wens.
 

Tankstations laten reinigen door de specialisten van Zofris

U kunt Zofris inschakelen om tankstations te laten reinigen. Tankstations hebben tegenwoordig veel meer te bieden dan alleen brandstof voor de auto. Er zijn winkels aan verbonden, soms zelfs restaurants en uitgebreide sanitaire voorzieningen. Klanten komen terug naar daar waar het schoon en verzorgd is, dus is hygiëne een doorslaggevende factor. Zofris heeft de benodigde uitrusting, kennis en kunde om tankstations te reinigen. We hebben verschillende hogedrukwagens, combiwagens, spuit- en freeskoppen om het tankstation optimaal te reinigen.
 

Professionele reiniging op maat

Of het nu gaat om het reinigen van tankstations, gevels, vloeren of andere oppervlakken, wij zorgen altijd voor een professionele reiniging op maat. We zorgen eerst voor een inventarisatie van de situatie alvorens we een heldere offerte en een schoonmaakplan opstellen. Zo bent u altijd verzekerd van een service op maat en betaalt u door onze gunstige tarieven nooit te veel.

Wilt u meer informatie of een offerte?

Indien u vragen heeft over onze schoonmaakdiensten of een offerte wilt aanvragen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Neem contact op
Tankstation reinigen