Straatreiniging

Zofris kan voor u ook uw parkeerplaatsen, wandelpaden of andere straten schoonmaken. Dit doen wij door water tot maximaal 150 graden Celsius te verwarmen. Deze blazen wij vervolgens over de vervuilde ondergrond, waardoor deze schoon en netjes wordt. Ook het verwijderen van plakkerige substanties als kauwgom is voor ons geen probleem. Deze kunnen gemakkelijk met het andere vuil worden los geblazen. Deze ruimen wij uiteraard daarna op. Bij het verwijderen van aanslag wordt geen reinigingsmiddel gebruikt. Hierdoor is er geen directe schade voor de omgeving wanneer de straat gereinigd wordt.

Sneeuwruimdiensten & vorstpreventie

Zofris winterservice zorgt ervoor dat in de wintermaanden uw parkeerplaats en entree sneeuw- en vorstvrij zijn waardoor uw medewerkers en klanten een veilige toegang hebben tot uw bedrijf. Wij zijn inzetbaar voor zowel groot als kleinschalige projecten, met knik-shovels of met handsneeuwschuivers. Daarnaast zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar waardoor wij bij plotselinge sneeuwval of vorst altijd voor u klaar staan.

Wilt u meer informatie of een offerte?

Indien u vragen heeft over onze schoonmaakdiensten of een offerte wilt aanvragen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Neem contact op
Straatreiniging