Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden dient professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. Zofris levert u scherp geprijsd en kwalitatief maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en ontzorgen én wij gaan voor een scherp resultaat.
 

Wij werken als het u uitkomt

Door het nieuwe werken veranderen werkplekken en werktijden. Medewerkers en bezoekers zijn onregelmatig aanwezig op kantoor. Daar gaan wij flexibel mee om. We schakelen snel, om aan uw wisselende schoonmaakbehoefte bij het schoonmaken van kantoren te voldoen. Bij de vraag naar gastvrijheid zetten we dag schoonmaak en een resultaatgerichte aanpak in. Onze ervaring door getraind, representatief en gastvrij personeel draagt bij aan een optimale schoonmaak en klantbeleving.
 

Schoonmaken is een vak

Zofris is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak. Of het nu gaat om een apotheek, fysiotherapeut, consultatiebureau, verpleeghuis, tandarts- of dokterspraktijk. Maar onze dienstverlening gaat verder en plooit zich moeiteloos naar de snel veranderende zorgwereld. Zofris ontzorgt en spreekt uw taal.

Wilt u meer informatie of een offerte?

Indien u vragen heeft over onze schoonmaakdiensten of een offerte wilt aanvragen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Neem contact op
Kantoorschoonmaak